-
-
31 m
5 m
0
3,5
7,1
14,19 km

Skoðað 1127sinnum, niðurhalað 18 sinni

nálægt Hukkelberg, Flanders (Belgique)

Lichaart
De kempense Heuvelrugroute
zondag 24-01-2010

De wandeling is een luswandeling van 14,5km is echter niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. De wandeling kan ingekort worden.

De wandeling vertrek aan de Camping Floreal Kempen. Het parcours is bewegwijzerd met rechthoekige rood-witte borden met nummers.
De wandeling loopt hoofdzakelijk door bossen. Vanaf de parking volgen we pijl naar 27. Vanaf hier volgen we de pijl naar 25. We wandelen doorheen de Coolsweg met aan onze linkerkant respectievelijk de “Hoge Berg” en “Witte Bergen”. Bij 25 komen we aan de eerste picknickplaats. Vanhier gaan we naar 24 langs de Diestweg die we verlaten voor het einde. Via een bosweg bereiken we 24. Vanhier volgen we richting 22, we steken de Coolsweg over en kort nadien bereiken we 22. Hier volgen we Achterlee richting 21. Bij het kruispunt aan 21 steken we de straat over en volgen de Diestweg richting 20. Onderweg komen we aan onze linkerkant het Natuurreservaat Zwart Water tegen. We gaan nu naar 16, de Diestweg gaat over in de Lavendelweg. Aan het punt 16 volgen we de pijlen naar 15, we blijven steeds de Lavendelweg volgen. Aan de Heiberg is een picknickplaats. Hier zijn we ongeveer halfweg kunnen we een middagpauze nemen.

Na 15 volgen we de pijl 17, we steken de N123 (Herentalsesteenweg) over om punt 17 te bereiken. Vanhier gaan we naar 18 waar tevens nog een pickpick plaats is, deze ligt in de Rozenstraat. Vanaf hier volgen we de Kleine Nete tot we Olensteenweg bereiken. Aan het overkant ligt het domein van Bobbejaanland. Via kleine binnenwegen parallel aan de Olensteenweg bereiken we terug de Herentaalsesteenweg.

1 comment

  • mynd af wdepooter

    wdepooter 27.5.2019

    I have followed this trail  staðfest  View more

    Wel opletten deze wandeling gedaan in in mei 2019, er zijn nu wel enige momenten dat de route niet meer klopt vanwege de bebouwing. Vooral in den beginne aan de bebouwing goed opletten.

You can or this trail