SHBA Tirana

SHBA Tirana

184

Shoqata Bjeshkatare dhe Alpiniste Tirana synon te promovoje aktivitetin dhe masivizimin e sportit te alpinizmit ne Shqiperi duke realizuar aktivitete periodike dhe duke propaganduar vlerat e ketij sporti.

Meðlimur síðan mars 2016