BusHotel

BusHotel

184

Reizen met het BusHotel is anders. Je reist met een dubbeldeks megacamper met 14 slaapplaatsen, verdeeld over 7 slaapkamers, een toilet/wasruimte en een complete keukenuitrusting langs de mooiste plekjes van Europa.

De rondreizen die het BusHotel maakt hebben allen een actief karakter en zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie. Het BusHotel richt zich met name op alleengaande 35+ reizigers die het leuk vinden om samen in een klein gezelschap iets te ondernemen.

Reizen
Het BusHotel is niet zomaar een bus om van A naar B te komen maar bied je een voortreffelijk vakantieverblijf dat voordurend met je meereist. De reizen hebben allen een actief karakter en voeren langs belangrijke cultuur, historisch en/of natuurlijke punten zoals:
· Normandië & Loire
· Romantische strasse
· Noorse Fjorden (wandelreis en rondreis)
· Lapland, Noordkaap en Lofoten.

Overnachtingen
Overnachtingen vinden over het algemeen plaats op campings met goed sanitair en veelal een restaurant of een bar. Omdat we in het BusHotel alle spullen direct bij de hand hebben gaat er geen tijd verloren bij het dagelijks in en uitchecken aan hotelbalies en het pakken van koffers. Verder heb je alle vrijheid en tijd om in en rondom het BusHotel te doen wat je leuk vindt. Reizen met het BusHotel biedt juist de combinatie van veel zien, doen en rust.

Maaltijden
Het BusHotel heeft voldoende basisingrediënten aan boord zodat we dagelijks een smakelijke maaltijd kunnen bereiden. Koken doen we doen in overleg samen evenals het afwassen en opruimen. Het BusHotel heeft voor algemeen gebruik een grote koel/vries combinatie aan boord. Verder zorgt het Bushotel voor een eenvoudig ontbijt en lunch (Brood, zoet & vleesbeleg, kaas) en kunnen Koffie en thee de gehele reis gratis gebruikt worden.

Meðlimur síðan mars 2012